Bij verwarmen denkt u aan het verwarmen van uw woning met of zonder warm water. Vaak gebruiken we een cv ketel, maar het kan ook anders. Hoe energiezuinig en comfortabel wilt u verwarmen? En hoe wilt u de temperatuur van de vertrekken regelen?

CV ketel
Bij het kiezen van een cv-ketel kijken we naar energieverbruik, warmwatercomfort en prijs. Graag geven wij goed en eerlijk advies over de ideale oplossing voor u.

Leveranciers leveren ketels van merken als AWB, Remeha en Ferolli. Onze monteurs zijn goed opgeleid door deze fabrikanten en de onderdelen zijn op voorraad. Storingen kunnen dus snel verholpen worden, maar ook het onderhoud en de installatie van uw cv-ketel is bij ons in goede handen.

Vloerverwarming
Vloerverwarming is comfortabel en uitermate energiezuinig, omdat er met lage temperaturen gestookt kan worden. Er zijn veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar van snel reagerende tot systemen met een grote buffercapaciteit. Ook onder een parketvloer is vloerverwarming goed mogelijk!

Luchtverwarming
Luchtverwarming reageert snel en kan goed samenwerking met moderne ventilatiesystemen. Voor de oudere systemen met een heteluchtverwarmer hebben we uitstekende alternatieven. Met een HR-ketel in combinatie met een luchtverwarmersunit bent u voordeliger uit, het is zuiniger in gebruik en u hebt ook meteen warm water! Vraag een offerte aan in Emmeloord, Lelystad, Zutphen, Deventer of Hoorn.

Verwarming regelen per kamerverwarming-regelen-per-kamer
Verlaag uw energiekosten door de verwarming per kamer te regelen, voor meer controle, comfort en efficiency. Dit kan met het Honeywell Evosysteem. U programmeert eenvoudig de temperatuur en bepaalt daarmee, waar u ook bent met uw smartphone, de temperatuur in de vertrekken van uw woning. Het evosysteem is verkrijgbaar voor verwarming met radiatoren, voor vloerverwarming en voor een combinatie hiervan.

Eerlijk en deskundig advies
Zuinig verwarmen hangt af van het verwarmingstoestel, cv-ketel, infrarood, luchtverwarming of warmtepomp maar ook van factoren als de radiatoren, thermostaatkranen, inregelen van de installatie en zo meer.